AUDIOTOUR

Tijdens uw bezoek aan Broken Circle/Spiral Hill kunt u luisteren naar een audiotour gemaakt door Geert van de Wetering en Danielle Emans van Kostgangers. In de audiotour vertellen diverse personen vanuit verschillende invalshoeken over het kunstwerk, het gebied waar het kunstwerk zich bevindt en passeren herinneringen aan het werk en een eerder bezoek de revue. Aan het woord komen o.a. Lisa Le Feuvre van Holt/Smithson Foundation, kunsthistoricus Anja Novak van de Universiteit van Amsterdam, muzikant Lee Ranaldo van Sonic Youth, geoloog Jasper Candel van de Universiteit Wageningen en Bonne de Boer van de Zand -en Exploitatiemaatschappij van voormalig zandgat De Boer. 

"To me it was a no brainer, I needed to go and see it, it was like, you know, it was almost like you were being drawn there, in some kind of a science fiction way."

LEE RANALDO

Abonneer op onze nieuwsbrief.

Holt/Smithson Foundation en Land Art Contemporary werken samen met diverse partijen aan een duurzame toekomst voor Broken Circle/Spiral Hill in Emmen.

De openstelling van Broken Circle/Spiral Hill wordt genereus ondersteund door:

footer-subsidie-logos-02

Alle kunstwerken en afbeeldingen van Nancy Holt en Robert Smithson vallen onder het copyright van Holt/Smithson Foundation, onder licentie van VAGA in ARS, New York.

Copyright © 2021-2022 | Credits

Back to top Arrow